Ny VoicePod-taligenkänning Gadget tillåter handfri House Automation

Jan 17, 2023 Uncategorized

Houselogix introducerar sin nya Zigbee Voice Management-gadget för husautomation som heter VoicePod. Det är ett helt händer helt gratis system som tolkar röstkommandon samt skickar lämpliga signaler till husets automatiseringssystem med trådlös zigbee -teknik.

VoicePod kan användas för att hantera alla typiska HA -misstänkta, inklusive TV, musik, termostater, belysning, skuggning, säkerhet och säkerhet samt kameror. Systemet levereras med en kontroll4 -chaufför och kan integreras med andra husutomationssystem för att gilla Crestron, AMX, Hai, Lutron och Savant.

Vi frågade Ted Rosenberger, VD för Houselogix om en brittisk version såväl som han sa till oss, “Vi har ännu inte ändrat fonetiken för brittiska accenter men detta kommer såväl som vår” skräddarsydda “-tjänst erbjuds omedelbart för att producera anpassade Storbritannien- Ställ in menyer för vissa projekt. En fullständig brittisk version bör erbjudas i slutet av 2013. ”

Samtidigt kommer det amerikanska systemet att introducera nästa månad till cirka $ 650. Kolla in videon, vägginstallera bild samt PR nedan

Houselogix, en Pennsylvania-baserad leverantör av avancerad hårdvara samt programvaruapplikationstjänster för automatiseringsbranschen, tillkännager idag utgivningen av VoicePod®, dess patenterade, trådlösa, rösthanteringsmodul för hustautomationssystem.

VoicePod lägger till både röstigenkänning såväl som talproduktionsförmågor för att hysa automatiseringssystem, till exempel Control4. Individer säger bara “Hello VoicePod” var som helst i ett utrymme såväl som sedan problem med talkommandon som “Lights Bright”, “Säkra huset”, “God morgon” samt “Lyssna på musik” för att initiera hanteringsfunktioner. VoicePods inbäddade innovation tolkar omedelbart talade kommandon samt skickar lämpliga signaler till husets automatiseringssystem med trådlös ZigBee ™ -teknologi.

VoicePod känner igen en omfattande uppsättning högtalaroberoende talkommandon för rösthantering av TV, musik, termostater, belysning, skuggning, säkerhet, kameror samt mer. Produkten erbjuder många användbara rösthanteringsfunktioner som ger hastighet, fördel och säkerhet för det dagliga livet. Till exempel kan individer välja TV -kanaler bara genom att tala en kanals namn. Handsfree-hantering av termostater stöds också. Individer kan till och med fråga VoicePod-problem som “Vad är hemstatusen?”, Såväl som VoicePod svarar med att använda sin inbyggda talsyntessteknik. VoicePod kan tala som reaktion på alla typer av händelser, varna individer till säkerhets- och säkerhetsfrågor som öppna garageportar eller ovanliga temperaturer eller väderförhållanden. Dessutom kan röstkommandon såväl som reaktioner snabbt anpassas för att tillgodose specialiserade behov i bostads- eller industriinstallationer.

Eftersom VoicePod är en liten trådlös modul som bara är fyra tum bred, kan gadgeten läggas på en bordsskiva, monterad på en vägg eller dold samt kopplad till en dold mikrofon. För stora utrymmen kan två eller mycket fler voicePods läggas strategiskt för att erbjuda handsfree-hantering i hela rummet. Alla VoicePods i ett hus samordnar trådlöst med varandra för att garantera att endast den närmaste VoicePod vaknar när en individ talar. VoicePods patenterade metod förenklar installationen i hög grad och säkerställer pålitliga och snabba reaktioner på varje talkommando.

“Vi har utvecklat en omfattande kontroll4-chaufför för VoicePod som stärker installatörer såväl som slutanvändare för att dra full nytta av all den enastående innovationen i VoicePod,” uttalade Ted Rosenberger, VD för Houselogix. “Installatörer kan snabbt få VoicePod upp och köra med mycket liten konfigurationsinsats.”

”Vi har sett efterfrågan på röst hantera på mobila prylar såväl som i bilar. Nästa rationella steg är hemmet. VoicePod levererar en genial tjänst som tar nästa steg samt ger alla typer av intressant talinteraktion till House Automation, säger Paul Williams, vice president för säkerhet och säkerhet samt kommunikationsprodukter för Control4.

“Control4: s öppna design samt stödet av Zigbee Common är en idealisk match för VoicePod -plattformen,” säger Rosenberger. “Det är därför vi har valt att fokusera på Control4 -marknaden för vår preliminära lansering.” Houselogix planerar att publicera VoicePods integrationsprotokoll, vilket gör det möjligt för andra hanteringssystem att också stödja VoicePod.

“Det jag är många glada över med VoicePod -innovationen är metoden som det gör att talinteraktion slutade bli en integrerad del av det dagliga livet,” tillägger Rosenberger. “Handsfree rösthantering såväl som talkommentarer finns exakt när du kräver dem men förblir obemärkt resten av tiden.”

www.voicepod.com

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller registrera dig för vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt tilldin inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *