Kangaroo TV – Evaluation

Jun 7, 2023 category

Jag är precis tillbaka från Formel 1 Grand Prix på Monaco. Det var en när jag var i en livstid för mig, liksom något jag hade tänkt att göra de senaste 25 åren.

Jag ville maximera upplevelsen, jag var oerhört intresserad av att höra om det nya Kangaroo TV (nu kallade Fanvision) -systemet. Ändå kunde jag inte upptäcka någonting i metoden för en F1 -åskådares utvärdering innan jag bokade systemet så jag trodde att jag skulle ge en register över vår upplevelse med det här för att idealiskt gynna vissa andra. Även om det inte är associerat med husautomation, är det en fascinerande enhet som inte är mindre.

Känguru? Så vad är Kangaroo TV (nu Fanvision)? Tja, förutsättningen är enkel, du går till ett online -sportevenemang sedan atmosfären, skådespelet, bruset och i situationen i Motorsport, till och med lukten! Att gå banan på Monaco liknade att gå ut på Wembley eller någon annan utmärkt stadion för ett fotbollsfan. Men när du är utnyttjad för att njuta av en Grand Prix med samtida TV-täckning, inser du att det finns en hel del information du är beroende av för ditt nöje med loppet-actionuppspelningar, bilder i bilen samt timingdata. Förutom att gå in i Kangaroo TV, en gadget som försöker få det allra bästa av bostadsupplevelsen till njutningen av tävlingsbanan.

Bokning och samling Vi hyrde systemet i utveckling med hjälp av webbplatsen www.kangaroo.tv. Vi valde helgens ränta till $ 95 (cirka £ 50), lördagens enda ränta (kvalificerad dag) var $ 50 liksom söndagsräntan (tävlingsdagen) var $ 60. Det allra första numret var att få information om var man skulle hämta enheten. Insamlingspunktinformationen var inte extremt imponerande, kartan (nedan) är avsedd att visa var kiosken visade sig samla enheten, präglad av Kangaroo -logotypen. Den röda torget (tillagd av oss) var mycket mer som där stativet verkligen låg. Adressen som anges hänvisade till ett allmänt område (placerade’armes) såväl som det tog oss ett tag att slutligen hitta kiosken. I dessa dagar av GPS såväl som Google Maps finns det ingen anledning till sådana dåliga riktningar. Ytterligare ett grepp var att vi snarare hade en promenad från vår Casin0 Square -stativ för att ta tillbaka systemet efter loppet. Det verkar dock finnas flera kiosker på andra lopp, så kanske detta är ett problem med bristen på område runt det lilla Monaco -furstendömet. Ytterligare en detalj som var felaktig var returtiden. Enligt vår bekräftelse E -post måste enheterna vara tillbaka klockan 18:30 på söndagen, men kvinnan på kiosken berättade för oss att det var 22:00.

När vi slutligen upptäckte stativet skapade jag mitt pass – bekräftelsemeddelandet uppgav att vi skulle kräva “fotografiskt ID” i köp för att samla enheten, men vi fick höra att det inte krävdes. Jag fick sedan höra att jag behövde betala igen eftersom några av förbokningarna från webbplatsen “hade inte gått med PayPal ordentligt”. Förståeligtvis frågade jag detta såväl som kvinnan som tjänade oss talade till ytterligare en medlem av personalen på stativet och berättade sedan att det var OK, vi krävde inte att betala igen. Inte exakt förtroende inspirerande. Systemet sattes sedan i Bring -påsen såväl som till oss, vi hade ingen presentation såväl som inga anvisningar inkluderades, allt i alla en ganska luddig börjar vår känguru -TV -upplevelse.

Genom att använda gadgeten inkluderade pås påse själva TV -systemet, en uppsättning hörlurar i ett utdragbart fodral, ett helt laddat reservbatteri samt en batteriladdare – du får bara laddaren om du tar helgens bokning. Systemet är cirka 4 tum med 6 tum såväl som används på en lanyard runt halsen. Det kan dingla där medan du levererar ljudflödet såväl som du kan lyfta systemet lika mycket som att se statistiken eller TV -skyddet när du kräver. Lanyard har också ett klipp som gör att du kan hålla remmen runt halsen medan systemet elimineras för lagring.

Att slå på gadgeten för första gången den skannar nätverket för en signal. Det tog oss cirka 30 minuter att inse att antennen verkligen sträcker sig, en anledning till att det hade varit bra att ha haft en snabb demo och en grundläggande uppsättning instruktioner. Kangaroo -systemet är baserat på en Linux -plattform samt använder smarttelefoninnovation för att få så mycket som 10 online MPEG4 -flöden, tillsammans med AAC3 samt MP3 -ljudströmmar. Det allra första du gör är att ställa in din mycket älskade förare. Denna bilist markeras sedan i tidsskärmarna för tidningsdata för enkel identifiering.

Systemet har två primära lägen, åtkomst från Red TV -knappen samt Blue Stats -knappen. Vi hade tur tillräckligt för att vara satt mittemot de stora skärmarna runt kretsen på båda dagarna, så vi kan se det primära videoledningen på dem. Systemet gör det också möjligt för dig att välja bilder i bilen, även om detta var begränsat till ungefär en halv parti förare.

Det är omöjligt att höra någonting när du är så nära en F1 -bil!

Systemet hade ett trans-referensSkärm så kan ses i starkt solljus, även om det kan av programtas ut och tvättas ut om det verkligen är ljust. Skärmens ljusstyrka kommer att ha en direkt inverkan på batteritiden, som vi fick höra var 6 timmar. Vi kom aldrig nära att använda ens hälften av batteriet på någon dag, aldrig min med hjälp av reservdelen.

På ljudsidan var kommentarflödet på 3 eller 4 olika språk, med varje språk som fick sin tur i några minuter. Det hade varit mycket trevligare att få ett foder per språk. Vi upptäckte också volymnivån låg under loppet. Men när tjugotvå F1-bilar och lastbilar passerar dig några meter bort, är det svårt att ange vad som skulle vara högt tillräckligt för att höra över dem! Återigen är detta troligtvis en specifik fråga i Monaco, jag har varit i Silverstone och varit en fruktansvärd mycket mycket bort från bilarna.

Jag trodde att vi skulle ha hört pit-radio från vår valda mycket älskade förare, men istället fick vi ljud från slumpmässiga bilister under hela loppet. Många gånger var det inte ens möjligt att berätta vem de var om inte deras team använde sitt namn.

Systemet levereras med en exceptionell uppsättning hörlurar. Jag använder en extremt liknande uppsättning med min iPod såväl som det är den enda typen som i form mina öron och stannar i. De formar sig tätt inuti örat och ger en tätning så att de också har en brusreduceringseffekt. Systemet använder ett gemensamt mini-jack-uttag så att du använder det med dina egna hörlurar om du vill (tips-packa en andra uppsättning hörlurar samt en dubbler så att två av er kan lyssna på exakt samma tid). En stor bit touch är att du får behålla dessa, totalt i deras F1 -högkvalitativa situation, vilket är en fördelaktig såväl som speciell minnesmärke i din tävlingshelg.

För våra pengar kom systemet till sitt eget under kvalificeringssessionen på lördagen. Online -timingdata erbjöds inte någon annanstans på vårt känguru -system. Andra åskådare hade bara ingen metod för att förstå vem som var där i köpet förutom att höra det konstiga utdraget från programkommentarerna när PA inte utplånades av The Screaming V8s.

Den framtida Kangaroo TV används redan i NASCAR såväl som verksamheten har just avslöjat ett partnerskap för LE MANS -loppet 2007. Det finns många andra sportevenemang som kan gynna som golf, tennis, cricket och fotboll till exempel.

Skulle jag rekommendera? Så, i slutändan, var det värt att hyra. Jag skulle absolut säga ja. Även om några av de finare punkterna för några av funktionskravet förbättras, liksom vår erfarenhet av att hyra systemet lämnade mycket att önska, utan tvekan systemet som läggs till nöjet med vår race helg, särskilt att ha online Tidsinformation för kvalificering som inte erbjöds på skärmen runt banan. I den stora planen för kostnaden för en Grand Prix -helg är hyreskostnaden irrelevant såväl som det ger dig den extra informationen som håller dig i slingan, samtidigt som du upplever spänningen att verkligen vara där.

Fördelar

+ lägger absolut till rasupplevelsen
+ Valbara bilder i bilen
+ Timingdata online – särskilt fördelaktigt för kvalificering
+ respektabla hörlurar av hög kvalitet (som du får behålla!)
+ reservbatteri (plus laddare levererat med helguthyrning)
+ Batteritid

Nackdelar

– Dålig insamlingsdetaljer och erfarenhet
– Inte högt tillräckligt (för Monaco ändå)
– Skärmen kan vara ljusare

www.kangaroo.tv – nu www.fanvision.com

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *