”Prydnad, prydnad, prydnad!”

Feb 6, 2022 Uncategorized

Min syster, Daniella, är tio år yngre än mig, liksom sex år yngre än vår broder, Gerry. Vi var gamla tillräcklig för att hålla i åtanke dag våra föräldrar gick in i hemmet med en ny bebis. Hon hade en fin par lungor.

Senare på kvällen, min tio år gamla jag irriterad. säker Dani var en bedårande spädbarn samt vad dock hej, jag hade institution på morgonen. Jag kunde inte sova med alla bullret. Jag kan har sagt något till min mamma som gav mig den traditionella karibiska mamma ”dig mycket bättre sluta med din nonsens” ansikte. Jag slutade.

Jag var i hög institution när Dani började dagis. Laning Avenue elementära institution hade en Tomtens verkstad där ungdomar kan köpa julklappar för deras hushåll samt vänner.

Gerry liksom jag skulle ta våra gåvor från under trädet, Packa dem samt statliga högt ”prydnad, ornament, prydnad!” som varje år från förskola till femte klass det är vad Dani gett oss. Mina föräldrar har fortfarande sådana ornament.

Jag tror att det började med Gerry, som sade: ”Åh titta, det är en mer prydnad. Prydnad, prydnad, prydnad!” Jag har ingen uppfattning varför vi upptäckte detta hysteriskt rolig.

Många år senare under den allra första juldagen vi tillbringade med min framtida syster-in-law samt bror-in-law, jag åkte ut med ornament sak (det verkligen var en prydnad) samt mina syskon liksom jag tappade det. Mina svärföräldrar att sneglade på varandra, ”Vad är det för fel med dessa folks?”

Jag har inte utrymme i min lägenhet för ännu en Charlie brun träd, men jag skulle köpa en prydnad eller två.

Här är några som fångade mitt öga:

Ren! gillar halsdukar. extremt snazzy.

Crate & Barrel

En traditionell Bullicante glaskula prydnad från Tiffany & Co för de med mer champagne smaker.

Tiffany & Co.

Jag tycker inte om möss alls men exakt hur charmig är dessa ballerinor på Dédé Maison, en av mina bästa butiker i Rom.

Dede Maison: bilder av mig

Stor matt yta på denna silver prydnad.

Linne n Saker

Här finns fler möss med anmärkningsvärd kreativa förmåga.

Dede Maison

Spara

Dela detta:
Pinterest
Facebook
Twitter
Tumblr

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Tio år tillbaka överförde jag till Rom, ItalienApril 4, 2018in “AGD”
Livet i Rom – en dagsutflykt till IschiaSeptember 21 2016In “Film”
Weekend motivation – Rosé WineAugust 23, 2013In “Caribbean”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *