Omfamna möbler utan stängd förvaring

May 5, 2023 category

får ofta en möbelbit fylld med lådor såväl som cubbies är tilltalande – tro på all lagringspotential! Men innan du lägger funktionella förvaringsbitar runt huset, tro på om du verkligen kräver lagring eller inte. Ofta väljer vi ett möbel för dess otroliga lagringsförmåga såväl som sedan hamnar i alla lådor med chanser och ändar som vi inte riktigt behöver. buller bekant?

Här är några inspirerande skäl att handla med en rörig fångst för en luftig såväl som grundläggande bit.

1. Ett nytt utseende. Det finns något med ett möbel som har en djärv, grundform och skulpturell charm som gör ett uttalande. Det kan ha exakt samma inverkan som att lägga till ett konstverk till ditt utrymme. Skåp såväl som kistor har en plats i våra liv – liksom vi definitivt kräver lagring i vissa områden i huset – men att byta en tung bit för en enklare eller lättare bit kan omedelbart ge hela området ett nytt utseende.

2. Golvutrymme. Det mycket mer golvområde som du ser i ett rum, desto större känns utrymmet. Det är därför stolar såväl som soffor med högre ben är fantastiska för små utrymmen, eftersom ditt öga följer golvet som fortsätter under möblerna såväl som utrymmet känns mycket mer expansivt. Att byta ut en tung förvaringsbit för något ben kan lägga till värdefullt “upplevt utrymme” i ditt rum.

3. Lagring för ytterligare sittplatser. Ett smidigt bord i Parsons-stil som den som visas ovan lägger till ytterligare en typ av “lagringspotential” till ditt utrymme: sittplatspotential. Istället för att förvara bitar såväl som bitar i lådor, kan du skjuta en underbar bänk eller ett par avföring under som kan användas som ytterligare sittplatser på ett infall. Det här utseendet är fortfarande snyggt och oklart, men lägger till en hel nivå av extra funktionalitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *