Crestron introducerar TPMC-9 TouchPanel

Apr 4, 2023 category

Home Automation Behemoth, Crestron, har meddelat att deras nya 9 ″ widescreen tilt pekpanel nu levererar. TPMC-9 ger förbättrad grafik och animationer, inklusive omslagsflöde och sidflips plus gestkontroll av ditt hemmabio-AV-system, belysning och säkerhet …

”TPMC-9 TouchPanel stöder standardbaserade Core 3 OS; Slank, konturerad design, widescreen-display och extrem grafik-Crestron levererar nu sin nya TPMC-9-tilt pekpanel. TPMC-9 är den perfekta pekskärmen, tillräckligt stor för att njuta av en fullständig, rik interaktiv användarupplevelse med en elegant design som förblir diskret i alla miljöer. En 9 ″ widescreen ger mycket mer utrymme för att skapa skräddarsydda grafiska gränssnitt och en större skärm för att kolla in omslagskonst, kontrollappar och poäng för annat dynamiskt innehåll. TPMC-9 använder också en massa coola nya media- och kommunikationsverktyg som widgetar och högupplöst strömmande video för IP/webbsäkerhetskameror som omedelbart förbättrar hela hem- och byggande automatiseringssystem.

“Den nya TPMC-9 använder extraordinärt värde för en pekpanel av denna storlek,” sade Robin Van Meeuwen, vice president Sales & Marketing på Crestron International. “Med sin smala profil och lyxiga design, tillsammans med en widescreen-skärm, är denna Core 3 OS-klara pekskärm bäst för de mest krävande systemdesigners och inredningsarkitekter.”

TPMC-9 möjliggör extrem grafik och animationer, inklusive omslagsflöde och sidflips. Gester navigering med intelligent hastighet gör att fingret sveper kontroll över teatersystem, belysning, AV -nätverk, termostater, säkerhetskameror och alla andra anslutna hem- eller byggsystem snabbt, roliga och enkelt. TPMC-9 är konstruerad för att stödja den nya Crestron Core 3 OS, grunden för sin nya GUI-ramverk. Det öppna standardbaserade Core 3 OS kommer att köra Flash®, HTML5 och det nuvarande H.264 High Definition Video Formats.

Med eleganta linjer och graciösa konturer lägger TPMC-9 till ett rent och elegant utseende på bänkskivor, skrivbord, podier och sängbord. Lutningsskärmen kan justeras fritt eller låses i upp till en 45 graders vinkel för optimal utcheckning och drift och komplimanger alla inredningar i bostads- och kommersiella miljöer.

För mycket mer information om TPMC-9 och den kompletta familjen av Crestron-pekskärmar, besök: www.crestron.com/touchpanels. ”

Vill ha mer? – Du måste följa oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade med e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *