Video: Loxone tillkännager nytt touch nattljus och Touch & Grill Air, Smart BBQ -termometer

Jun 7, 2022 Uncategorized

Loxone har avslöjat de aktuella tilläggarna till deras smarta hemområdet, det nya Touch Nightlight och The Touch & Grill Air.

Touch Nightlight

Den här enheten kombinerar funktionerna i en väckarklocka, en digital skärm, ett färgförändrande nattljus och en touch ren smart hembrytare. Touch Nightlight är byggd kring Loxone Air Technology så behöver inte en datakabel, bara en USB -strömförsörjning, vilket gör att den kan placeras nästan var som helst.

Touch Nightlight finns nu för förbeställning från Loxone Shop (£ 216) och kommer att levereras från 09/04/2019. För att ta reda på mycket mer kolla in videon nedan …

Touch & Grill Air

Loxone beskriver den här som “den första BBQ -termometern som integreras med ett smart hem”. Modulen innehåller två temperatursensortonder, en integrerad timer, ett laddningsbart batteri och den innehåller också en touch ren smart hemomkopplare.

”Med Touch & Grills två temperatursensorer kan du få två mätningar samtidigt. Behöver du det första biffmediet och det andra mediet sällsynt? Inga problem. Så snart termometern når den önskade temperaturen kommer du att meddelas med larmet i din touch & grill samt genom Loxone -appen – så att du vet att ditt kött måste tas av grillen. ”

Touch & Grill Air finns nu för förbeställning från Loxone Shop (£ 270) och kommer att levereras från 09/04/2019. För en smak av den här nya enheten i action, kolla in (tyska) videon nedan …

loxone.com

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest5
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *