Smappee Energy Monitor arbetar nu med Nest

Sep 2, 2022 category

SMAPPEE har meddelat att den aktuella versionen av deras app möjliggör “verk med Nest” -ekosystemet, vilket gör att husägare kan övervaka och kontrollera uppvärmning och annan energiförbrukning med hjälp av en enda app.

Smappee övervakar energiförbrukning av hemmet och använder förslag till familjer på var de kan minimera energikostnaderna och spåra det kompletta flödet av elektrisk energi från alla typer av enheter, inklusive solpaneler, batterier och värmepumpar som kan hjälpa till att spara Smappee -användare upp till 30% på deras energiräkningar.

Kombinationen av Smappee’s Smart Energy Monitor med arbeten med Nest indikerar att familjer kan söka råd från och kontrollera både Smappee Smart Energy Monitor och Nest Learning Thermostattm med en enda app. “Denna integration har förvandlat Smappee -appen till ett virtuellt kommandocenter som gör det möjligt för husägare att kontrollera alla sina smarta energidevisar och mer,” säger Stefan Grosjean, VD för SMAPPEE.

Nest Learning Thermostat använder familjer mycket fler möjligheter att använda sina värmesystem på ett smart sätt. Till exempel ställer NEST -termostaten automatiskt ECO -temperaturer när ingen är hemma. Termostaten håller hemmet vid önskad temperatur istället för att regelbundet slå på och stänga av, och det tar hänsyn till vädret när du ställer in värmningsnivåerna.

Denna integration gör det också möjligt för familjer att sätta vissa gränser för gas- och vattenförbrukning som är individualiserade till hushållens medlemmars vanor. Smappee -appen varnar när konsumtionen har överskridit de förutbestämda gränserna – ett gynnsamt inslag när hemmet är oupptagen. Smappee kommer också att kontrollera att gas inte används onödigt när höga nivåer av kolmonoxid upptäcks från Nest Secure Detector. Med andra ord, förutom att vara en smart energiförbrukningsskärm, skyddar SMAPPEE -appen familjer med ett smart hemsäkerhetsnät.

“Våra hus blir smartare och smartare,” förklarade Grosjean. ”Smart gas- och vattenhantering är en avgörande aspekt av det. Det är därför vi är så nöjda med vårt partnerskap med Nest: från och med nu kan våra användare skräddarsy deras gas- och vattenförbrukning till sina liv. Och det indikerar att de sparar mycket energi, vilket är bra nyheter för miljön och deras plånböcker. ”

Smappee.com: Tillgänglig från Amazon

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *