Ssena områden

Apr 28, 2022 Uncategorized

Varje hus behöver ett område som ägnas åt att varva ner. Inga TV- eller datorskärmar, inget arbete – bara en enkel reträtt för att koppla av.

Oavsett om de är inne i ditt hem eller ute, integrerar mina favorit lugna områden fantastiska erbjudanden av naturliga aspekter – tror neutrala färger, strukturerade accenter samt massor av solljus.

Air Wick omfamnar allt naturligt med sin sortiment av doftande olja, inklusive den nya lavendelen och kamomillduften. Förstås individuellt för sina avkopplande egenskaper, dessa dofter integreras för en enkel metod för att få lugn till ett inomhusområde som ett sovrum, badrum eller vardagsrum. (Den här bloggen sponsras av Air Wick.) Med hjälp av naturliga nödvändiga oljor fyller dessa doftande oljeplug-in utrymmet med en mild, avkopplande doft för att hjälpa dig att varva ner.

Här är några av mina favorit naturområden som ägnas åt alla saker lugna och coola:

De vittvättade väggarna i detta strandinspirerade sovrum ger ett lugnt kuvert för naturliga, strukturerade accenter för att ta centrum. En neutral färgkombination av vit såväl som halm håller vad som helst vilande och ger känslan av en lugn tillflyktsort.

Denna bitbord ligger inbäddat mellan inbyggda skåp såväl som naturligt solljus översvämmat-perfekt för att läsa, komponera eller bara överväga dagen. Naturliga, nakna golv såväl som starka, öppna siktlinjer förbättrar detta lugna utrymme.

På våren såväl som sommarmånaderna, ta med din utsmyckning utanför med dessa enkla idéer. En liten trädgård i huset eller stugan kan snabbt omvandlas till ett semesterliknande område med några enkla idéer. Ett vitt presenning hängs för att producera en cabana-liknande sittplats med ett sortiment av rottingmöbler, marockanska inspirerade lyktor samt ett räddat trä soffbord. det allra bästa delen? Oavsett vad som är inställt på ödmjuk ärtgrus, vilket gör detta till en enkel såväl som kostnadseffektiv tillflyktsort att skapa.

Om du har budgetplanen att anställa en landskapsarkitekt, kan en väl utformad trädgård Oasis hjälpa till att få ut det mesta av en eftermiddag i skuggan. All-weather wicker, neutrala kuddar med en pop av miljövänlig integrera för att producera denna lugnande trädgårdsresa.

Oavsett exakt hur hektisk du är, se till att ta lång tid till dig själv att koppla av i din egen naturinspirerade tillflyktsort. Upptäck mer om Air Wick på deras webbplats, samt klicka här för att prova det gratis. Plus, gå in i våren underhållande tävling för en möjlighet att vinna $ 500 plus en korg med Air Wick -produkter!

Fotokällor:

1. Hem & House juli 2007 -nummer, fotografering av Stacey Brandford
2. Hem & hus oktober 2010 -nummer, fotografering av Virginia MacDonald
3. Hem & hus juni 2010 Utgåva, fotografering av Angus Fergusson
4. Maison et Demeure oktober 2010 -nummer, fotografering av Jean Longpré
5. Air Wick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *