Z-Text SMS-modem

Jun 19, 2023 category

Här är en fascinerande gadget som har House Automation-applikationer. SMS-modemets £ 80 Z-text kan du skicka SMS-textmeddelanden över en typisk fast rad, så inget SIM/kontrakt krävs, liksom på samma sätt möjliggör textmeddelanden där det vanligtvis har varit signalströ av GSM-nätverk.

”Z-text SMS-modemet har integrerats med ett antal tredje firande lösningar, inklusive Homeser House Automation Software.

Fast Line SMS erbjuds av typiska telefonoperatörer samt ger tillförlitligheten som förväntas av en konventionell telefonlinje. Det ger också fördelen med att visa avsändarna typiska fasttelefonnumret.

Fast Line SMS innehåller inget kontrakt eller prenumeration, det debiteras av telefonieleverantören precis som alla typer av andra samtal. Kostnaden per meddelande liknar minimiavgiften för ett röstsamtal.

Z-text drar nytta av den fasta linjen SMS. Ingen webbförstärkning till eller förbetalning krävs; Texter debiteras telefonräkningen, precis som alla typer av andra samtal.

Z-text SMS-modemet har exakt samma vid kommandouppsättningen som ett GSM-modem (GSM 07.05), som det direkt kan ersätta utan justering av HOLD-applikationen i många fall. Text såväl som PDU -läge stöds.

Förutom att vara en extremt praktisk teknik för att skicka textmeddelanden är Z-text SMS-modemet perfekt för att rapportera meddelanden från såväl miljö som nätverksspårningssystem.

Z-Text är lämplig för att använda med runt om i världsnätverk som har implementerat Fast Line SMS-protokoll 1. Dessa inkluderar Storbritannien, Europa, Asien, Sydafrika samt Australien. ”

Z-text SMS-modemet

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller registrera dig för vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *