Du är anställd: Wise House Lärling är här tack vare Cedia

Sep 15, 2022 category

En grupp av 10 Cedia -medlemmar har utvecklat en grupp för att producera en klok hustekniker Lärlingsstandard. Det hoppas verkligen att detta kommer att hjälpa till att lindra den nuvarande bristen på kvalificerade ingenjörer som kommer in i den kloka husinnovationsindustrin.

CEDIA® är stolt över att avslöja att avdelningen för företag, avancemang och färdigheter (BIS) har godkänt utvecklingen av en klok hustekniker lärlingsstandard. Denna grundläggande är inställd på att motivera unga experter att gå in på husets innovationsmarknad samt etablera ett yrke inom denna sektor.

Sedan 2013 välkomnar regeringen arbetsgivargrupper, trailblazers, för att lägga fram rekommendationer för nya lärlingssystem. Trailblazer -grupper består normalt av 10 eller mycket fler arbetsgivare som samlas samt etablera en lärlingsutbildning för sin bransch. Efter att ha erkänt den växande bristen på unga skickliga såväl som kvalificerade ingenjörer som kommer in i husinnovationsindustrin, har 10 Cedia -medlemmar utvecklat en trailblazer -grupp för att producera en klok hus tekniker Lärlingsbasis som passar CEDIA -industrins behov.

“Utvecklingen av en klok hustekniker Lärlingsbasis är ett stort steg framåt för vår bransch.” Beskriver Aneta Armova-Levin, utbildningschef på Cedia EMEA. ”Vi upplever för närvarande en brist på såväl skickliga som kvalificerade ingenjörer, liksom vi tror att denna ansträngning kommer att fixa detta eftersom det kommer att dra in nya människor i vår bransch. När det grundläggande är tillgängligt kommer alla typer av marknadsarbetsgivare att kunna anställa en lärling, skicka honom eller henne för utbildning och kommer att få finansiering från regeringen i gengäld. ”

Specifikationsminister för lärlingsplatser såväl som färdigheter som Robert Halfon sa: ”Lärlingsplatser erbjuder ungdomar en stege av chans att få de avgörande färdigheterna de såväl som tjänster krav för att lyckas. Genom att lägga mycket mer hantering i arbetsgivarnas händer, säkerställer vi att lärlingsutbildningen är hög kvalitet och adressfärdigheter saknar branschen. Grattis till Wise House Technician Trailblazer Group för att ha fått behörighet att etablera sin lärlingsstandard, liksom för att spela en aktiv funktion för att upprätta framtidens arbetskraft. ”

Så om du elegant en ockupationsmodifieringskontroll av CEDIA -utbildningswebbplatsen på länken nedan för mycket mer info.

cediaeducation.com

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller registrera dig för vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade med e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *