Hur man gör loppmarknadssynter ser otroliga ut hemma

Sep 28, 2022 category

Summer Road-förslag som vanligtvis går förbi utomhusloppmarknader och småstadsbutiker, som kan vara fantastiska källor till ödmjuka ädelstenar. Men när du tar hem dina skatter kan de se lite ut ur deras naturliga livsmiljö. H & H: s Kai Ethier och Jennifer Koper gjorde några utforskade och upptäckte några otroliga fynd som gör härliga tillägg i stugan eller i staden – och erbjuder förslag på hur man dekorerar med dem hemma.

Fyndet: Den rosa marmortoppen i detta konsolbord är iögonfallande, men benen var lite misshandlade. “Kjolen döljer inte bara benen, utan också förvaringsfack eller korgar,” säger Jennifer. “En ventil på framsidan låter dig enkelt komma åt föremål.” En gammal karta över Ontario’s Georgian Bay har grafisk inverkan när den är uppdelad och visas i flera ramar.

Fixet: För att göra konsolkjolen var fyra tygpaneler hemmed och fäst med kardborrband. De främre panelerna var fästa ungefär en fjärdedel av vägen ner. För att göra konsten, klipp en matboard för att storlek och fäst den på baksidan av din karta med spraylim. Skär kartsektionerna med en verktygskniv och tryck dem ordentligt på baksidan av ramarna. Vi använde Canvas Floater -ramar med en 1 ″ läpp.

Fyndet: rikligt på loppmarknader och sparsamhetsbutiker, gamla tårta burkar och geléformar kan återanvändas som DIY -ljusstakar, med trippelvickor som brinner ljusare. “Få inte droppbotten och se till att de sitter på nivå innan du köper,” varnar Jennifer. “Du behöver en platt bas så att ljuset inte förslag över.”

Fixet: Du behöver vaxflingor eller barer, wicks och vitala oljor (citronella och eukalyptus hjälper till att avvisa insekter), som säljs i hantverksbutiker. Limpistol metallbasen på vikarna till botten av tennet och binda vikarna till pennor som läggs över kanten (eller bara luta dem, om de är vaxtäckta wicks) så att de kommer att stanna raka medan vaxet sätter sig . Smältvaxflingor över medelhög värme i en dubbelpanna tills vätskan, rör i 8 till 10 droppar vital olja och häll sedan i formar.

Fyndet: Cottage -fönsterbehandlingar behöver inte skräddarsys: en lätt filt eller täcke i en vacker färg och mönster kan lätt dubbla som en drapering. “Du kanske inte vill kela upp under en vintage-filt, men vissa gör en vacker no-sew-drapering-kolla bara för malhål innan du köper och tvättar det först,” säger Kai. “Om det är riktigt tungt kanske klipp inte håller upp det, så välj ett lättare material.”

Fixet: Vik över toppen av filten för att göra en valance (ungefär en sjätte av hela draperiets längd) och fäste clip-on gardinringar. En annan loppmarknadsfynd, denna lyrbackstol slipades och spraymålad matt svart, sedan lindades ett sommarfrukt tyg och häftade till sätet.

Fyndet: Ödmjuka träskedar blir skulpturella objets på en köksvägg. “Du ser många träskedar på loppmarknader och antikaffärer,” säger Jennifer. ”Leta efter olika former och storlekar för variation. Charmen med en samling som denna är att du kan lägga till nya fynd över tiden. ”

Fixet: Tricket för att få en gruppering look kuraterad ut? Skapa en layout på golvet (med några skedar som pekar uppåt för ett varierat utseende) och knäpp sedan referensbilder så att du kan återskapa placeringen på väggen. Använd efterbehandling naglar för att hänga skedar från befintliga affärer med hål eller använd naglar för att skapa konsoler för upprättstående skedar.

Fyndet: En uppsättning bambu-sidobord är användbar för att underhålla, men den här fick en pass från andra köpare på grund av vattenskador på den medelstora bordet. “Vi målade den i en korallskugga med en krita finish, eftersom resten av borden inte är glänsande,” säger Kai. “Ha lite kul med det – du behöver inte måla hela uppsättningen.”

Fixet: Sand Down Wood Finishes så att måla kommer att hålla sig smidigt. Torka bort allt damm med en klibbduk, använd sedan en rengöringsprodukt som Natura för att ta bort fett. Applicera minst två lager färg (ett fantastiskt sätt att använda rester av burkar) för fullständig täckning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *