AlertMe introducerar ny hårdvara, Drops Subs, syftar till att bli öppen Gateway till ditt hus

Mar 17, 2023 category

Vi har alltid varit fans av AlertMe, den brittiska verksamheten har tagit geniala produkter till marknaden under de senaste åren. Ändå har ett par saker alltid förstört firandet lite, systemets stängda natur såväl som de pågående medlemskostnaderna. Men efter en sit down -chatt med de alertme unga pojkarna såväl som kvinnor förra veckan är det att ta bort verksamheten är beredd att gå in på ett nytt kapitel.

De har valt att minska prenumerationer (yay!) Samt introducera ny hårdvara. Hur mycket mer betydligt har de valt att acceptera öppna krav för deras Zigbee -drivna trådlösa nav. Siktet? Till slut var porten mellan webben såväl som ett helt grepp om tjänster och kontroller i våra hem.

Energispårning – Den nya SmartEnergy -uppsättningen erbjuds från idag samt har uppgraderats till en smidig ny svart finish. Kostnaden förblir på 49,99 £ inkluderar nu en helt gratis LCD-skärm i hemmet (som var en 29,99 £ tillval ytterligare innan) såväl som 1,99 £ månadsmedlemskap har tappats (undervistelse för säkerhets- och säkerhetsprodukten). Dessutom erbjuds en helt gratis iPhone / iOS -app för att hjälpa till att skärma din energianvändning var som helst du är med en Android -version snart.

Webgränssnittet som används för SmartEnergy -systemet har övergetts och är nu en “bästa i klass” -upplevelse. Du kan hantera, övervaka, graf samt hantera element i ditt hussystem samt konfigurera navet för att skicka e -post samt skicka textmeddelanden om händelser som energianvändning som går över en specifik tröskel. Kontrollera ut alla våra skärmdumpar nedan för att få ett koncept om exakt hur omfattande webbgränssnittet nu har blivit.

AlertMe Insurance-hävdar att deras kunder har visat att SmartEnergy kan minska sin elektriska kraft som används i området 15-20% i genomsnitt. Med energikostnader inställda för att öka praktiskt taget 20% i hösten är det nyheter som definitivt kommer att göra blivande köpare att sticka upp öronen.

Som tidigare använder systemet en klämsensor för att citera Energy använder (hur länge tills verktygen ger oss en lämplig metod att knacka på samt kolla in faktiska data från våra mätare?). Om du vill ha mycket mer exakta siffror för en specifik apparat kan du använda en av AM SmartPlugs. Förutom att spåra energianvändning gör det också möjligt för dig att hantera gadgeten också.

Uppvärmningshantering-Försök med AM-värmekontrollen är slutförda men för nu AlertMe State att det inte finns några omedelbara planer på att erbjuda det tillgängligt för allmänheten eftersom de inte anser att det är en “självinstallera produkt”. Systemet kan ha en detaljhandelskostnad på cirka £ 100 men det kan erbjudas som en del av ett serviceavtal med din panna istället såväl som det kan vara “gratis” inom ett visst underhållsavtal. För närvarande är värmekontrollern ett enda zonsystem men detta kan fastställas i ett mycket mer komplext system i framtiden förutom att lägga till stöd för en varmvattenkanal.

Framtida framsteg – AlertMe har också tagit fram andra försök, inklusive ett med solcells -PV -system. De satsar sin fortsatta framgång i volym snarare än att vara en nischprodukt. Teamet har rullat ut partnerskap med British Gas samt andra stora verktyg som gör dem till en växande kraft på en energimarknad, en som analytiker Onworld förväntar sig kommer att se 50 miljoner prylar i huset globalt år 2014.

Alerme State Detta är det allra första steget för att göra det “smarta hemmet” till verklighet. Att göra det möjligt för kunder att hantera inte bara elektrisk kraftanvändning, men lägger också till en mängd länkade prylar som smartsensorer, smartButtons såväl som smartplugs är framtiden. Men i vår intervju var det deras vision att de är på väg mot att hamna i ett “öppet kravbaserat nav” som många intresserade oss. Jag har alltid haft API: er, men nu är planen att öppna för att få tillgång till någon och på samma sätt för att erbjuda gateways till andra protokoll som Wi-Fi såväl som Z-Wave till exempel.

Vi kräver definitivt att någon ska ta med en Apple-liknande upplevelse till det länkade hemmet. Ett klokt hus “apparat” som snabbt installeras samt hanteras samt erbjuder en gateway för att lägga till många delsystem till en enda hantering såväl som administrationsgränssnitt. Kan det nya AlertMe -navet vara början på att “X” slutar bli verklighet?

Vår AlertMe Energy Evaluation: Vår AlertMe Säkerhets- och säkerhetsutvärdering: Vår AlertMe Podcast: AlertMe.com

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller registrera dig för vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *