Cytech Launch Totally gratis iPhone -app för Comfort Smart Home Alarm System

Feb 27, 2023 category

Cytech har just meddelat sin nya iOS -app för Comfort Home Automation and Safety and Security System. Den första versionen är för iPhone och iPod touch och har knappsatsemulering, zonstatusdisplay, hemkontrollmenyn plus en larmhändelser …

”Cytech lanserar iPhone -appen – den första versionen av den officiella Comfort iPhone -appen har lanserats och är enkel, enkel att installera och använda. Den helt gratis iPhone -appen kan laddas ner från iTunes under “Comfort Control”. “Liksom med komfort och komfigurator kommer vi att förbättra det regelbundet,” säger L Y Chiu, chef på Cytech Technology.

Omfattande riktlinjer för att ställa in och använda Comfort -appen kan nås på. För den första versionen ger appen funktioner som täcker knappsatsemulering, zonstatusdisplay, hemkontrollmeny och larmhändelser. ”

Comfort App på iTunes: www.cytech.biz: www.comfortforums.com: Komfort på CBUS Shop

Vill ha mer? – Du borde följa oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *