Pay-as-you-go VoIP Alarm Monitoring Service

Mar 3, 2023 Uncategorized

Inlämning av Steve Nutt-“Nuttsoft Ltd har introducerat en enhet som heter Diginet som ansluter till alla larmsystem och skickar sina larmsignaler över IP. Det kan skicka till konventionella övervakningscentra om de väljer att stödja det, men det har utvecklats för att arbeta med det virtuella övervakningscentret i Storbritannien.

Diginet är en fristående PCB som kan kopplas till alla säkerhets- och säkerhet / brand / CCTV / medicinska system för att underlätta överföringen av larmsignaler över Internet till den virtuella övervakningsautomatiserade övervakningstjänsten. Den använder en konventionell ADSL eller annan alltid-på-anslutning.

På den övervakade platsen gränssnitt till konventionell larmpanelkommunikator genom sina 16 ingångar och tar bort kravet på ett ombordmodem i larmpanelen och oroen för inkompatibla protokoll. Den har 16 utgångar som tillåter övervakningscentret eller slutanvändaren att påverka andra enheter. De utgående larmmeddelanden och inkommande kontrollkommandon hanteras av den virtuella övervakningstjänsten och kontakter meddelas i enlighet därmed.

Ett vakthundläge finns tillgängligt, vilket gör att Diginet kan övervaka nätverksanslutningar och använda lokala utgångar när fel upptäcks. Detta kan användas för att starta säkerhetskopieringsenheter via PSTN, Radio eller GSM. Specialgränssnittsprogramvara ingår för att konfigurera Diginet via en PC: s serieport. Nätverksinställningar kan ställas in manuellt eller automatiskt erhållas från en DHCP -server (vanligtvis en ADSL -router).

Funktioner inkluderar:

16 ingångar för gränssnitt med kommunikatörsutgångar eller reläer från konventionella larmpaneler

16 utgångar för att kontrollera lokala enheter

Telefonanslutning krävs inte (inga samtalskostnader)

Använder befintlig ADSL -router eller kabelmodemhårdvara

Meddelar virtuell övervakning som reaktion på larm

Kommunicerar med backupserver om huvudservern misslyckas

Sekundära larm signaleringsenheter kan utlösas om internetanslutning misslyckas

Snabbare reaktion än konventionell övervakning

24/7/365 Tillgång till data

Betala när du går

Voip Compatible

Global täckning ”

steve@youralarm.com: www.youralarm.com

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *