Tidsbesparande förslag för semestern

Dec 13, 2022 category

Med alla planer och förberedelser vi tar på under semestern kan december känna sig mycket mer frenad än festlig. Vår lista med användbara förslag hjälper dig att hålla dig på toppen av detaljerna och låta dig spendera mycket mer tid på att njuta av vad säsongen egentligen handlar om.

I den här artikeln: Gift Wrap Greating Cards Ideal presenterar Decking the Halls

Presentpapper

Håll presentförpackningstillbehör på en ordnad plats genom att sätta ihop en bärbar inpackningsstation. Köp en lång förvaringslåda (en som passar under sängen är idealisk) för att hålla pappersrullar, med mindre containrar inuti för att hålla band, band, presentkort, sax och pennor. Du kan transportera lådan till vilket rum som helst i huset för att packa in gåvor snabbt och enkelt med alla dina leveranser till hands.

När du shoppar efter semesterpresentfolie, håll dig fast vid en begränsad färgpalett. Inte bara kommer gåvor att se koordinerade ut under trädet, utan du sparar tid när du lindar om du kan blanda och matcha papper, band och etiketter utan en ny tanke.

Tagga dina gåvor så snart du lindar dem för att undvika att förlora reda på vad som är vad.

Gratulationskort

Att skriva och skicka ut semesterkort kan vara ett tidskrävande projekt som bäst hanteras i korta skurar. Strömlinjeforma processen genom att skapa en bärbar semesterkortpoststation som du kan ställa in när du har ett helt gratis ögonblick. Placera flera uppsättningar av semesterkort, listor över vänner och familj, inklusive postadresser, böcker med frimärken, returadressetiketter och några pålitliga pennor. Att ha alla dina leveranser på en plats kommer att spara tid och få projektet att känna sig mindre skrämmande.

Håll koll på mottagarna av varje kortstil du skickar. Du kommer att kunna använda dina kvarvarande kort nästa år med förtroende, att veta vänner och familj kommer inte att få samma kort två år i rad.

Håll bordsskivor lossade av att fästa semesterkort som du får på en korkbräda som hängde i köket eller hallen. Ge korten en festlig bakgrund genom att täcka brädet med Pretty Holiday Wrap.

Perfekta presenter

Konperter online-butiker först för att få idéer innan du går ut till köpcentret. Eller köpa gåvor online från ditt hem. Utnyttja onlinebutiker som erbjuder en presentförpackningstjänst så att gåvor kan skickas direkt till vänner och familj utanför staden.

Om ditt schema fylls med inbjudningar till semestersamlingar, skära ut lite tid för att handla små värdinna gåvor som någon skulle älska: gourmetmatvaror, säsongsmusik, vackra ljus eller flaskor rött vin gör alla fantastiska erbjudanden. Du kommer aldrig att behöva dyka upp tomhänt och din omtänksamhet garanterar en inbjudan nästa år.

Ge presentkort: Med majoriteten av säljarna som tillhandahåller presentkort i valöret du väljer, är denna snabba och enkla att tillhandahålla nu helt acceptabelt, till och med att föredra, särskilt för fussier vänner eller de tuffa-att-shop-för tonåringar på din lista.

Däckar hallarna

Planera ett intimt trädklippande parti. Att ha vänner och familj över för att hjälpa dig att dekorera ditt hem kommer att spara tid medan du fångar upp varm choklad.

Håll det enkelt: Placera några glänsande ornament i en dekorativ skål, lägg några årliga grenar på din mantel, lägg till blommande amaryllisväxter i bordsskivor eller linda in små vita lampor runt kruk palmer för att omedelbart injicera rum med semestern.

Organisera och förvara bort semesterdekorationer i hållbara plastfack. Wrap -dekorationer i vävnadspapper, sortera dem i containrar efter rum och märka varje fack i enlighet därmed. Detta hjälper till att undvika brott och göra nästa års dekorera en bris.

Få mycket mer idéer för högsäsongen i vår jul- och semesterguide!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *