Täckning av Bay Windows

Jan 3, 2023 Uncategorized

Q. Jag har inget koncept vilka fönsterbeläggningar som är lämpliga för Bay Windows. Jag vill ha något som kommer att vara helt från utsidan utöver från insidan.

A. Bay Windows kan vara en svårighet att dekorera. Om dina vikfönster är golv till tak, är hängande gardiner en möjlighet, men om dina fönster har en fönsterbräda, som de flesta vikfönster gör, kan gardinerna bara hänga till toppen av tröskeln eller avsatsen, såväl som kan se obekväma ut eller föråldrad.

Tänk på att installera trä eller materiella romerska persienner som sitter i varje ruta i ditt fönster. Detta skulle ge en snygg, snygg såväl som enhetlig look både på fönstren och rummet. Romerska nyanser eller persienner ser också bra ut utanför hemmet förutom inifrån rummet. Se bara till att hålla varje blind i exakt samma höjd när de utarbetas för en ren, enhetlig look.

Träluckor gör också fantastiskt täckning för fönster. Installerade inuti fönsterramen samt målade exakt samma som fönstertrimmen, fönsterluckor kan göras på alla typer av höjd så att toppen av dina fönster kan lämnas osmyckta om du vill, för att släppa in ljus och erbjuda integritet på exakt samma tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *