CRESTRON Release New Hidef Video Sclaer

Feb 1, 2023 Uncategorized

Detta är Crestrons New Video Scaler. Den hanterar konventionella och högupplösta videokällor med upplösningar upp till 1080p60 progressiva och 1080i30 sammanflätade, samt datorkällor upp till UXGA 1600 × 1200 och Wuxga 1920 × 1200. Det kommer att konvertera alla dina analoga videosignaler till HDMI, skala utgången för att skicka till dina HD -paneler eller projektorer …

”Crestron lär sig sina skalor-Crestron har meddelat utgivningen av HD-Scaler, en ny högupplöst videosclaer som optimerar både analoga och digitala videosignaler till den ursprungliga upplösningen av någon högupplöst display. HD-skaler ansluter direkt till HDMI- eller DVI-ingångar och ser till att varje videokälla verkar pålitligt, korrekt och optimalt, oavsett displayens ursprungliga upplösning.

“Efter att ha gjort en solid investering i teknik, oavsett om det är i klassrummet, styrelserummet eller i en hemmabio, vill du att dina högupplösta skärmar ska fungera pålitligt och till fullo,” säger Robin Van Meeuwen, VP för försäljning och marknadsföring på Crestron International. ”I dagens digitala miljö är skalarna som är inbyggda i skärmar, mycket mer typiskt än inte, dåligt utrustade för att hantera ett stort utbud av upplösningar och HD-skalaren har utvecklats för att rätta till denna fråga. Vår HD-skaler levererar ett enkelt, lätt att installera alternativ som levererar de bästa upplösningarna oavsett källa eller display. ”

HD-Scaler hanterar konventionella och högupplösta videokällor med upplösningar upp till 1080p60 progressiva och 1080i30 sammanflätade, samt datorkällor upp till UXGA 1600 × 1200 och WUXGA 1920 × 1200. Oavsett källan kan HD-skalaren skala den upp eller ner, medan du justerar bildförhållandena för att matcha den ursprungliga upplösningen för någon videodisplay eller datorskärm.

HD-skaler är optimalt för att lägga till digital anslutning och skalning till befintliga analoga system. Genom en enda VGA-kabel ansluter HD-skaler direkt till utgången från ett Crestron MPS-mediepresentationssystem eller QuickMedia®-mottagare, och konverterar varje analog videosignal till HDMI och skalar utgången för att mata en digital display eller projektor med hög definition. Analog ljud konverteras på liknande sätt via en grundläggande stereo -ljudkabel.

Dessutom är digitala ljudsignaler enkelt distribuerade över en enda HDMI -kabel. Exklusivt ljudavbrottskapacitet gör det möjligt att kombinera analogt ljud med digital video från en HDMI- eller DVI -källa, inbäddning av både analoga ljud- och digitala videosignaler i en HDMI -utgång. ”

www.crestron.co.uk: Crestron uppdaterar iOS -appar

Vill ha mer? – Du måste följa oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade med e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *