Redaktörens inspiration: Fresh Summer Fabrics

Feb 15, 2023 category

Senior Design Editor Stacey Smithers delar vad som inspirerar henne den här säsongen.
Varje sommar graviterar designers mot nautiska marinblå och vita tyger. Men i dag har jag längtat efter något lite grönare – och lite fräschare. Färgerna på mitt inspirationskort är de du hittar under en regnskog -tak: frodiga, bladgrönsaker och mjuka, skuggiga bruna, med lite vattnig blå denim som kastas in där för bra mått. Det är ett naturinspirerat tag på sommardekoration som jag tror skulle se bra ut i alla rum i huset. Här är några av de färgrutor som jag har varit (bokstavligen) som fastställt på sistone.

Först upp är Gaston Y Danielas fantastiska Retiro Verde -tyg för Brunschwig & Fils. Mönstret är en tropisk tolkning av ett klassiskt botaniskt tryck, med intressanta skidor, frukt och fjärilar som är peppade här och där. Jag tror att det här mönstret skulle se vackert ut på en ottomansk eller romersk blind.

Detta belgiska linne från designertyger, L469 -tvätt 145R05, är en stor djup grön nyans och har en charmig mjuk struktur (kolla in det i naturligt ljus på mitt inspirationskort, med tanke på att det verkar ganska lite ljusare på bilden ovan). Jag ser att det täcker ett par wingback -stolar i ett bibliotek eller hål.

Tonic Living’s Toscana Linen i Natural gör en stor neutral kontrapunkt till de livligare gröna tygerna i denna palett. Den har en sandig, skuggig kvalitet som känns mycket sommar-lämplig för mig och är ett tidlöst val för gardiner.

“Favorit denim” är det bästa namnet för detta coola, 100% bomullstyg från Ralph Lauren Home. Jag skulle använda den för att ge en soffa en slouchy, avslappnad uppdatering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *