20 -årsjubileum: Vinn en Vera -kant från Vesternet värt £ 100

Nov 30, 2022 category

för att hjälpa till att fira vårt 20 -årsjubileum har vi ett berg med fantastiska priser att ge bort tack vare mycket generöst stöd från våra föredragna smarta hemföretag. Den här gången ger vi bort en Vera Edge till ett värde av 100 £ med tillstånd av Vesternet!

Vesternet grundades 2008 av teknikekspert & entreprenör, Dave Bell. Efter att ha startat och sålt Worlds First Online Bluetooth -butik 2000 såg han uppkomsten av den potentiellt ännu större marknaden för trådlös hemutomation. Vesternet har nu vuxit till att bli Worlds Premier Smart Home Shop, med tusentals nöjda kunder över hela världen. Tack till Vesternet för deras stöd från det automatiserade hemmamiljön.

** Tävling stängd **

Grattis till vinnaren Patrick Littlehales!

Vera Edge är en helt presenterad Z-Wave-kompatibel Internet-gateway som gör att du kan hålla dig ansluten till ditt hem, oavsett var du är. För en chans att vinna en Vera Edge till ett värde av £ 100 precis som både Automated Home och Vesternet Facebook -sidor och sedan dela detta inlägg. Enkelt som det.

Vi kommer att hålla denna tävling öppen fram till midnatt den 14 februari 2016 så du har gott om tid att komma in, och vi kommer att tillkännage vinnaren här då. Denna giveaway är endast öppen för läsare i Storbritannien och våra normala tävlingsriktlinjer gäller. lycka till allihopa!

Vesternet.com: Vera Edge på Vesternet

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *