Tiny Flirc USB -dongle lägger till IR -lyckan till Raspberry Pi, NUC, HTPC: s

Feb 21, 2023 category

Detta har funnits ett tag såväl som vi bara har hört talas om det, men den här fantastiska USB -dongeln kanske bara gör din dag.

FLIRC har en liten IR -mottagare i typen av en USB -nyckel. Den tar emot IR från alla typer av gamla fjärrkontroller du har liggande såväl som sedan emulerar tangentbordspressar. Perfekt om du kräver att lägga till IR -fjärrhantering till din Plex / XBMC / Boxee HTPC, NUC eller till och med din Raspberry Pi.

Ladda ner programvaran och kör den på dina Windows, Mac OSX eller Linux PC samt bara visa gadgeten vilken knapp du vill emulera vilken tangentpress. Tänk upp, ner till vänster, höger, gå in, tillbaka till det första och exakt hur är det med att mentor systemet för att använda de levererar hemligheter som online på din TV -fjärrkontroll till exempel för att ge dig hantera din HTPC från en enda fjärrkontroll. När du har undervisat Flirc hemligheterna, koppla ur systemet samt infoga det i gadgeten som ska kontrolleras. Flirc kan lagra cirka 160 hemligheter såväl som på samma sätt kan emulera kombinationer som ALT-F4 (för att stänga fönster).

Finns från Amazon. Kolla in videon nedan …

1 040 recensioner

FLIRC USB (2nd Generation) Universal Remote Manage Receiver för mediecentra såväl som inställda topplådor
Hantera din FIRETV med nästan alla typer av fjärrkontroll, inklusive Logitech Harmony -fjärrkontroller
Ut ur lådan stöd för Logitech Harmony Remote Controls med Harmony FiretV -enheten
Arbetar också med PlayStation, Xbox 360, Raspberry Pi, Windows Media Center, Kodi, Plex, samt många fler

£ 30,00

Köp på Amazon

Hur det fungerar – FLIRC lär sig alla typer av fjärrkontroll, inte bryr sig om olika leverantörsprotokoll. Gå bara med våra superenkla konfigurationsparning av privata fjärrknappar med “mediecenterknappar” såväl som du är klar.

Cross Platform Support – Vår GUI designades med QT, vilket möjliggör för vår programvaruapplikation att vara enhetlig över flera operativsystem. Vår GUI är helt öppen källkod. Vi arbetar med en boxe -app. Program FLIRC höger inom Boxee.

flirc.tv: Tillgänglig från Amazon: Mer IR -fjärrartiklar

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Senaste uppdateringen 2021-10-04 / affiliate-länkar / bilder från Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *