Marmitek lanserar SD MemoryCAM2

Mar 10, 2023 Uncategorized

Marmitek har lanserat en annan intressant ny gadget riktad mot smarta hemmamarknaden. “SD MemoryCAM2” består av en liten CCTV -kamera och en separat inspelningsenhet som fångar bilder på ett SD -flashkort. Ett 2 -gig -kort kommer att hålla upp till 24 000 bild. Enheten är till försäljning nu till cirka 150,00 euro.

”SD MemoryCAM2 är en utomhusfärgkam med en separat SD -inspelare. Bilderna inspelade av CAM kan undersökas direkt på din TV eller PC. Inspelningen av bilder och videor är automatiska och kan initieras genom rörelsedetektering såväl som genom extern utlösning, till exempel öppningen av en dörr. MemoryCam2 är mycket lätt att installera.

Ansökan
Möjligheterna är oändliga. Till exempel kan du använda den för att hålla ett öga på din bil, parkerad vid din uppfart eller framför huset eller på barnen som leker vid poolen. MemoryCAM2 är också mycket lämplig för att observera områden som är ur sikte, (inre) gårdar och föremål som är på avstånd från huset som garage, förråd, hästbarn, etc. Det är också mycket lämpligt för småföretag . Till exempel kan du installera det vid kassan, i förråd eller i arkiveringsrummet.

Förebyggande
När din cam är installerad på en uppenbar plats kommer du också att tjäna på dess förebyggande effekt. De som är medvetna om att övervakas av en kamera kommer naturligtvis att bete sig. Bilderna spelas inte in i själva kammen, utan snarare i den separata inspelaren, som du kan placera säkert i ett låst utrymme. På så sätt är det inte möjligt för en besökare att få tillgång till inspelade uppgifter.
SD MemoryCAM2 kommer alltid att hålla dig informerad om vad som händer, i och runt dina lokaler, vilket ger dig en säker känsla.

Teknisk data

Så mycket AS 24 000 bilder / 3 200 evenemang (med ett 2 GB SD -kort).

Kamera lämplig för användning utanför.

Färgkam med 5 IR -lysdioder för en tydlig bild upp till 1,5 till 2 meter i komplett mörker.

Förhindrar inspelning av bilder av upprepad rörelse med hjälp av intelligent inlärningsläge.

Försedd med extern aktiveringsinmatning och larmutgång.

marmitek.com

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade med e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *