20-årsjubileum: Vinn ett Yale Z-Wave Wise-lås värt £ 190

Aug 8, 2022 Uncategorized

för att hjälpa till att fira vårt 20-årsjubileum har vi ett berg med fantastiska priser för att ge bort tack vare extremt generöst stöd från våra favoritföretag. Den här gången tillhandahåller vi bort ett Yale Z-Wave Wise-lås värt £ 190!

Yale Wise Living Range är utformad för att säkra, skärm samt hantera ditt hus med en mängd kloka säkerhetsenheter. Oavsett om det är ett klokt lås, ett larm eller CCTV -system, sätter olika Yale Wise Living -produkter som erbjuds dig i att hantera din hussäkerhet. Tack till Yale för deras stöd från det automatiserade husgemenskapen.

Att komma in …

Mästaren kommer att få Yale Keyless Linked Wise Lock plus Smart Lock Z-Wave-modulen. För en möjlighet att vinna Yale Wise Lock Set värt £ 190 precis som den automatiska hemsidan Facebook -sidan, såväl som såväl som att dela detta inlägg. Enkelt som det.

Vi kommer att hålla denna tävling öppen fram till Midnight GMT den 29 februari 2016 så att du har mycket tid att komma in, liksom vi kommer att avslöja mästaren här. Denna giveaway är tillgänglig för besökare från Storbritannien och våra normala tävlingsregler gäller. Hånga tur alla!

yale.co.uk

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller registrera dig för vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *