Mer från High Point

Oct 10, 2022 Uncategorized

tillbaka i april gick jag tillsammans med Meg Crossley till High Point Furniture Show i High Point, North Carolina. Jag är en övergripande möbelnörd så jag var oerhört upphetsad över att se alla de nya produkterna som tillverkare från hela världen presenterade.

Jag tog många bilder med min iPhone. De flesta av dem var snäva bilder av produkten eller i din typiska mässtyp av utrymme. Det är en show full av tusentals människor, så jag hade tur att få några obegränsade bilder från några av showrooms. Jag gillar exakt hur en enkel kameratelefon kan ta så fina foton. här är några av mina favoriter:

Autumn Show är planerad till 22-27 oktober, så tänk på att gå ner till North Carolina om du är lika passionerad för möbler som oss här på H&H.

Fotokrediter: 1-5. Cameron MacNeil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *