Fråga en designer: matutrymme förvaring

May 3, 2023 category

Q. Jag har en riktigt trött vägg i min matplats som jag skulle vilja göra något med. Jag kräver lagring-jag har precis haft ett spädbarn och vill att ett område ska hålla alla hennes leksaker, filtar osv. Men jag är rädd att ett väggsystem med full höjd kommer att göra att området ser lika bra ut. Någon typ av idéer?

– J.C., via e -post (för att skicka in din egen fråga, se vår fråga en designer ™ -sida.)

A. Jag håller med om att du kräver mycket mer lagring såväl som att ett golv-till-tak-system kan överväldiga utrymmet. Dessutom är enheter med full höjd inte alltid lika effektiva som något lågt som vägg till vägg. Flyt en anpassad skänk ovanför basbordet som sträcker hörn-till-hörn, som den i vårt motivationsfoto. Systemets längd kommer att innebära att det ger massor av förvaring för spädbarnsutrustning och servering av varor, men det kommer fortfarande att lämna tom väggområde för uttalande konst, till exempel detta stycke av Meredith Bingham från Canvas Gallery.

Valnöt är ett traditionellt alternativ för en skänk och skulle komplettera din matuppsättning. Eller så kan du få det målade exakt samma vita som ditt kvarnarbete. Om ett anpassat stycke inte finns i din budget är IKEAs Bestå -system ett fantastiskt alternativ. Välj den glansiga vita ytan och installera den direkt på väggen (du kommer att kräva en förankringsgadget från en järnaffär). Oavsett om du väljer en anpassad stil eller Bestå, lämna ett 6 ″ -utrymme mellan systemet såväl som din dörrram för att möjliggöra att draperingspaneler dras tillbaka.

På tal om draperier är de en bra metod för att få fascinerande mönster in i rummet. Jag gillar Laura & Kirans spiralgren i tenn från Tonic Living. Det är extremt grafiskt men har också en vacker handmålad känsla.

En ny ljusarmatur kommer att göra underverk här. Ta en titt på Tom Dixons pärla såväl som topphängen. En trio av de munblåsta glasspärrarna i svängda höjder skulle ha en attraktiv skulpturell effekt, liksom den grönaktiga tonen kommer att förstärka den vintage vibe som produceras av ditt attraktiva bord såväl som stolar.

Lager i någon struktur med ett mattan i området under matuppsättningen. Ett ljungat randmönster ger subtil kontrast till de blommiga gardinerna; Något som Aubrey Wool -mattan från Restoration Hardware Spädbarn och barn. Denim eller grå färgvägarna kommer att spela upp tonerna i de nya draperierna.

Slutligen, producera en vinjett på skänken med en samling olika föremål, inklusive ett kluster av vaser i olika höjder såväl som former, som de ljuslila våttliktvaserna från IKEA.

Se mycket mer Fråga ett designersvar. Plus, skicka in din egen fråga med vägbeskrivningar från vår Ask en Designer ™ -sida.

1. Hänge, Klaus. 2. Mattor, Restoration Hardware Spädbarn och barn. 3. Tyg, tonic levande. 4. Konstverk, Canvas Gallery. 5. Vaser, Ikea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *