10 Fashionabla utrymmen av Anna Wintours inredningsarkitekter

Feb 5, 2023 Uncategorized

med högprofilerade klienter som Vogue’s Anna Wintour, skådespelerskan Jessica Chastain, designer Jason Wu och fotografen Annie Leibovitz, make-och-hustru-duon bakom den New York City-baserade designen Firm Carrier and Company Interiors är en favorit bland modesatsen. Här delar vi några av de vackraste interiörerna från deras första bok, Carrier and Company: Positivt Chic Interiors (som har ett förord ​​av Anna Wintour själv). Se de eleganta utrymmen som bevisar lyx och livbarhet kan arbeta tillsammans i harmoni.

Carrier and Company Interiors Principals Jesse Carrier och Mara Miller är kända för sina skräddarsydda och tidlösa utrymmen, men det betyder inte att de går ut med djärva färgpoppar, som de zesty citron och ringblomma accenter i detta vardagsrum. “För oss hedrar denna skräddarsydda tillvägagångssätt skönheten i återhållsamhet, nöjet i perfekt passform och uppskattningen av dämpad polska,” säger Jesse.

Denna speciella klient ville ha en uppdaterad tag på ett gammalt amerikanskt hus. “Vi trodde att det inte fanns något bättre sätt att göra det än genom att hedra – och uppdatera – traditionen för blått och vitt,” säger Mara. Matbordet känns lika gamla möter-nya med sin rustika träbas och väderbitna zink-topp. Blå stamvaror och vaser ekar den svala tonen i zink och färgschema.

I detta sofistikerade utrymme, hand-marmbleiserade tapeter av Calico, en “Calla” Torchère från 1950-talet slutförde Mod-mattan av Doria Leslie Blau och en målning av Natasha Law utseendet. ”Mixen fungerar eftersom den är så distinkt och individuell, med ingenting alls generiskt. Det är vad Bohemian Glamour egentligen handlar om, säger Mara.

I detta Hamptons vardagsrum valde Jesse och Mara en slående tapet för att fungera som en modern bakgrund för deras klients historiska kartor. “I stort sett kommer våra klienter till oss med de här långt – bitarna från båda makarna som de vill hedra och använda,” säger Jesse.

Detta konverterade loft hade en utmanande layout. ”Hemmakontoret har en vägg som är dubbel höjd; Det läser som ett bibliotek, så vi dubbelgrävde det med en fotografisk trompe l’oeil tapet av bokhyllor av Tracy Kendall och drog rumets glada färgpalett från “bok” -omslaget, “förklarar Jesse.

Detta vardagsrum saknades i naturligt ljus, så Mara och Jesse valde en pulverblå lack på väggarna för att efterlikna reflektionen av en blå himmel. Under foten introducerar en krokad bomullsmatta ett abstrakt mönster, medan faux-bambubänken och väderbitna bröstet håller glamouren av lackerade väggar från att känna sig för över toppen.

Denna fronthall i Florida gör ett bra första intryck. “Det önskade målet här är rum som är urbane och sofistikerade, men ändå bekväma och välkomnande,” säger Jesse. Antika oushaks lägger till välkomnande värme till rymden och ett par fikonträd är en frisk andedräkt. Nautiska tillbehör lägger till personlighet och erbjuder ett subtilt nick till havet i detta kusthem.

I detta bibliotek visar en panelerad bokhylla klientens samling av antika expeditions tidskrifter och resor. “Hängande en fin fin målning framför böckerna lägger bara till en touch av irreverens,” säger Jesse. Randig klädsel och varma trä accenter kompletterar bibliotekets traditionella känsla.

På denna landning på övervåningen är en stor målning av Hugo Guinness en ny kontrast i storlek till den lilla svenska Chest av lådor. “Oväntade val i skala, material eller placering, en vågad användning av djärv färg eller finish, kan gripa ögat och stoppa tiden,” säger Mara.

I denna matsal tillåter en flytande spisvägg målad i en mörk nyans konstverk och solbrastspegel att lysa, samtidigt som vi känner sig subtilt modern. ”I vår version av moderna är silhuetterna starka. Det finns en övergripande djärvhet och grafisk tydlighet i vart och ett av rumets element och till inredningen i rummet som helhet, förklarar Mara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *